Miehet Edustus

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille!

Ylärivi vasemmalta: Jens Lindgren, Samu Anttila, Roi Hellström, Petteri Irjala, Markus Takkula. Keskirivissä Jan Blomqvist, Santeri Eloranta, Mikko Kujala, Aki Nordlund, Eero Vähä-Vahe, Kermit Haapalainen. Alarivissä Henrik Johansson, Kristian Österholm, Petteri Peltoniemi, Joni Väliaho, Ville Pietiläinen, Johan Åberg. Kuvasta puuttuvat: Timi Oravakangas, Andreas Dahlin, Jonni Klemola, Niko Pasonen, Miikka Syväluoma, Esa Pentikäinen, Joni Luomala, Kai Inkinen ja Paavo Aaltonen.

Historiaa
Edustusjoukkue aloitti toimintansa kavereiden perustamana, sen jälkeen uudet juniorit ('83, '84, '86 ja '88) ovat tulleet mukaan toimintaan pala palalta.
Joukkue teki aikoinaan suunnitelman joka oli omien junioreiden avulla nostaa joukkue kakkoseen asti. Uusi tuleminen aloitettiin kun koottiin parhaat pelaajat GrIFK:sta, LaPa:sta ja FLOB:sta. Pelaajat laitettiin samaan nippuun yhdessä Granin 83-ikäluokan junioreiden kanssa. Joukkue nosti aikoinaan itsensä suunnitelman mukaan Kermit Haapalaisen johdolla kolmessa vuodessa 4. divisioonasta kakkoseen asti ja on pysytellyt siellä kaudesta 2006-2007 ja on myös päässyt kokeilemaan siipiään 1. divisioonan karsinnoissa kausina 2008-2009 ja 2011-2012.
Suomen Cupissa kenties kovin saavutus nähtiin kaudella 2009-2010 kun joukkue raivasi tieltään ykkösen joukkueet AFC Campuksen ja Woodcuttersin ja pääsi pelaamaan SPV:ta vastaan viidennellä kierroksella, mutta hävisi ottelun niukasti kotiluolassaan lukemin 2-12. PikkuFinaalissa joukkue hävisi jälleen kohdatessaan Tero Karppasen ja Saveniusten veljesten Pro Starsin Tampereelta.
Mutta hienoja kokemuksia reppu täynnä kohti uusia haasteita.
Kausi 2016-2017
Joukkue selvitti tiensä kuluneella kaudella nousukarsintoihin, mutta nousuhaaveet siirtyivät vuodella eteenpäin. Ensi kaudelle haetaan sitoutuneita, asenteellisia sekä kovakuntoisia pellimiehiä. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa. Joukkue pelaa Miesten 3. divisioonaa.
Uusi pelaaja?
Mikäli koet olevasi vahvistus, olet tervetullut todistamaan asenteesi ja pelitaitosi juhannukseen asti tiistaisin tai torstaisin Kauniaisten Palloiluhallille klo 20-21. Kaikki yhteydenotot ja tiedustelut etukäteen. 

Päävalmentaja:
Kermit Haapalainen
kvalmennus(at)hotmail.com
puh. 040 512 1588

Päivitetty 29.5.2016