A-96-98 Pojat

A-pojat

Historiaa
GrIFK Hawks ja GrIFK Wild koostuivat 97-syntyneistä pelimiehistä, jotka ovat pelanneet yhdessä pikkunassikoista saakka ja ottivat nyt askeleen astetta isompiin saappaisiin A-poikiin B-juniori-iässä. Apuna on toinen laadukas vihreäsydäminen ryhmä 96-syntyneitä poikia. Johtajuutensa ansiosta joukkueeseen on lisätty kaksi seuran etevintä 95-syntynyttä poikaa. Palkintokaappi pursuaa saavutuksia ja mitaleita kaikkien osalta, ja historia on ollutta ja mennyttä, katseet käänneetään tämän laadukkaan ryhmän osalta tulevaisuuteen.
Kausi 2016-2017
Joukkue pelaa SSBL:n A-poikien 1.divisioonaa ja motivoituneimmat pääsevät myös pelaamaan miesten 3. divisioonaa. Kaikille pelimiehille järjestetään peliaikaa sarjassa tai toisessa, tavoitteena kasvattaa näistä pelaajista runko Miesten edustusjoukkueeseen. Odotukset ovat korkealla ja ryhmä harjoittelee hyvällä intensiteetillä kohti suuria unelmia ja tavoitteita. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa Kauniaisten palloiluhallissa ja THT:llä.
Uusi pelaaja?
Joukkue alkaa olla täynnä, mutta yhdelle maalivahdille löytyy edelleen pelipaikka, joten jos kiinnostaa, niin ole yhteydessä joukkuejohtajaan tai valmentajaan (katso yhteystieto sivu).


Päivitetty 25.7.2016