C2P - D1P (05-06) pojat

Kausi 2019-2020 

Tunnetko, että olet intoa, iloa uhkuva positiivinen ja aktiivinen joukkuepelaaja? Haluat haastaa itseäsi ja kehittyä salibandyssä? Me haluamme sinut! 

Olet tervetullut näyttämään kokeilemaan treeneihin, sovi joukkueenjohtajien tai valmennuksen kanssa syksyn ensimmäisistä näyttökerroista. Helpoiten saat tiedot kokeilumahdollisuuksista laittamalla sähköpostia valmennus@grifk.net. 

Seuraa P05/06 joukkueen pelituloksia täältä: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c2-pojat-etela-suomi-lohko-1-etela-suomi-lohko-5/6047

Kausi 2018-2019

Joukkue on yhteen hitsaantunut mukava ja lämminhenkinen porukka, joka on treenannut kimpassa syksystä 2013. Meillä vallitsee positiivinen ja erittäin kannustava ilmapiiri, johon on helppo liittyä mukaan. Joukkueen tavoitteet ovat menestyä kilpasarjassa ja yhdessä haluamme mennä kohti huippu-urheilun antimia. 

Seuraa Grifk D-2 poikien salibandy otteita täältä

Joukkueessa toimivat aktiiviset valmentajat sekä joukkueenjohtajat, jotka luovat erittäin suotuisan harrastusympäristön ja kehittymismahdollisuudet jokaiselle. Jokaisen pelaajan kanssa tehdään yksilöllinen harjoitussuunnitelma. Kehityskeskusteluita ja videovalmennusta käydään pelaajien kanssa säännöllisesti läpi.

Joukkueella on 4 krt/vko lajiharjoitus. Harjoitukset pidetään Kauniaisten halleissa ja THT-Centerillä.

Ilmoittaudumme SSBL:n Kilpasarjaan sekä Alueliigaan. Käymme kauden aikana myös yhdessä ulkomaan turnauksessa ja kierrämme pääkaupunkiseudun turnaukset.

Joukkueemme on kaksikielinen ja valmennus tapahtuu suomeksi.

D2 pojkar (2006)

Välkommen till lagets hemsida!
GrIFK:s 2006 pojklag grundades hösten 2013.
Säsongen 2018-2019
Laget har nu ca. 20 spelare som tränar fyra gånger i veckan.

Ny spelare?

Vi tar gärna med nya spelare i laget. Spelare på tävlingsnivå får genast speltid och ansvar i tävlingsgruppen. Vi tar också gärna emot nya målvaktsaspiranter, tidigare erfarenhet av målvaktsspel behövs inte.

Anmälningar kan skickas per e-post åt lagledarna. Kontaktuppgifterna finns på "Yhteystiedot"-sidan till vänster och träningsturerna under säsongen 2018-2019 på sidan "Harjoitukset".

Uppdaterad 28.8.2019