D-Tytöt 05/06 Green

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille!

D-Tytöt FBA-tapahtumassa 2017

Kausi 2017-2018
Viime kauden jälkeisen pettymyksen innoittamana lähdemme harjoittelemaan entistä motivoituneempina ensi kautta varten, jolloin tavoitteena on päästä mitalisijoille uudestaan.
Joukkueessa on tällä hetkellä 16 pelaajaa. Tulemme harjoittelemaan kesäkaudella noin 3 kertaa viikossa ja syksystä lähtien 4 kertaa viikossa. Harjoitusten lisäksi osallistumme D-tyttöjen kilpasarjaan sekä mahdollisesti myös johonkin toiseen sarjaan. Näiden tapahtumien lisäksi joukkue on mukana monessa muussakin, esimerkkinä FBA MAAJOUKKUETIE -tapahtumat.
Valmentajina toimivat Tessy Tillander (vastuuvalmentaja) ja Siiri Huhtala
 

Uusi pelaaja?
Joukkueemme isolla J:llä etsii vielä uusia pelaajia. Joten jos olet motivoitunut ja valmis harjoittelemaan kovaa, kuitenkin pilke silmäkulmassa, ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaamme (erkka.sjolund@alfmix.fi) ja tule kokeilemaan!


Historiaa
Joukkueen toiminta aloitettiin kaudella 2013-2014 yhdessä 02-03-syntyneiden kanssa. Kaudella 2014-2015 ryhmä jaettiin omiksi joukkueiksi ja kausi huipentui meidän osalta Särkänniemi Cupin voittoon. 
Kaudella 2015-2016 joukkue osallistui E-tyttöjen kilpasarjaan ja pelasi lisäksi lukuisia turnauksia. Saavutuksia kauden aikana oli monia mm. Särkänniemi Cupin toinen sija, mutta selkeä huipentuma oli kevään aluemestaruus. Kaudella 2016-2017 joukkue pelasi D-tyttöjen kilpasarjassa ja haasteita oli entistä enemmän vastustajajoukkueiden ollessa 04/05 syntyneistä koottuja. Sarjan aikana saimme paljon onnistumisia - lopputulos oli kuitenkin pettymys - joukkueemme sijoittui vasta neljänneksi aluelopputurnauksessa. Menestystä tuli kuitenkin lukuisista turnauksista, viimeisimpänä Särkänniemi cupin finaalipaikka ja hopea.


Päivitetty 11.6.2017.