Kuntosähly keskiviikkoisin ja perjantaisin!

GrIFK salibandyn kuntosähly jatkuu jälleen elokuussa 2019! 

Kaudella 2018-2019 nuorille ja aikuisille, oikeastaan kenelle tahansa suunnattu, Kuntosählyryhmä kasvoi lähes 50 pelaajan kokoiseksi! Vuoroilla pelataan hyvässä hengessä liikunnanohjaajan johdolla kaikki taito- ja lähtötasot huomioon ottaen. 

Mukavaa tarvitset ainoastaan sisäliikuntavarusteet ja juomapullon. Pelivälineitä saa tarvittaessa lainaan, mutta pyydäthän sellaisen etukäteen esimerkiksi sähköpostitse (valmennus@grifk.net). 

Kuntosählyn ajat ja paikat:
Keskiviikkoisin Grankulla Gymnasiet Samskolan (Läntinen koulupolku 3) klo 19-20.
Perjantaisin Grankulla Gymnasiet Samskolan (Läntinen koulupolku 3) klo 19-20.

Hinta: 130€ / syyskausi tai 5€/kerta. 

Maksu (130€)  sisältää kaikki liikuntatapahtumat syyskauden aikana sekä mahdollisuuden osallistua "GrIFK kuntosählyporukan" mukana syksyllä 2019 aloitettavaan uuteen aikuisten harrastesarjaan (tiedotetaan myöhemmin erikseen). Lisäksi erilaisia liikuntavarusteita on mahdollisuus tilata GrIFK salibandyn alennuksilla Stadium Iso Omenan kautta (ole yhteydessä toiminnanjohtaja@grifk.net). 

Ilmoittaudu mukaan kuntosählyyn täältä: https://grifksalibandy.myclub.fi/flow/events/1436681

Kuntosählyn maksut voi maksaa käteisellä, kortilla, laskulla (MyClubista), liikuntaseteleillä, Edenred-, EPassi- ja Eazybreaker-palvelussa. Jos jokin maksutapa uupuu, niin ole yhteydessä toiminnanjohtaja@grifk.net. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuu automaattisesti 130€ lasku ja kirjaa "lisätieto" -kenttään mikäli aiot osallistua kuntosählyyn kertamaksuilla.