Xplora perhesähly 2-5-vuotiaille

HUOM! Lauantaina 16.11. perhesähly järjestetään poikkeuksellisesti Kasavuoren koulun juhlasalissa normaaliin aikaan klo 9.30-11.30! Osoite Kasavuorentie 1

GrIFK Salibandyn suosittu perhesähly jatkuu elokuussa! 

Perhesähly on tulevalle syyskaudella 2019 jaoteltu kahteen eri ryhmään 2-3-vuotiaisiin ja 4-5-vuotiaisiin. Lauantaisin Kauniaisten Palloiluhallissa harjoittelevat ryhmät harjoittelevat klo 9.30-10.30 (2-3-vuotiaat) ja 10.30-11:30 (4-5-vuotiaat). Olemme joustavia ikäluokkien kanssa ja voit kysyä juuri teidän perheelle sopivaa ryhmää osoitteesta valmennus@grifk.net. 

Ilmoittaudu 2-3-vuotiaiden Perhesählyyn täältä (lasku muodostuu automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä): 

UUTUUS: Maksa 2-3-vuotiaiden perhesählyosallistuminen MobilePaylla tämän linkin kautta

Ilmoittaudu 4-5-vuotiaiden Perhesählyyn täältä (lasku muodostuu automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä)

UUTUUS: Maksa 4-5-vuotiaiden perhesählyosallistuminen MobilePaylla tämän linkin kautta

GrIFK salibandyn harrastetoimintoihin kuuluu uutuutena syyskaudella 2019 kerran kuukaudessa järjestettävä "pelipäivä" (jokaisen kuukauden viimeinen lauantai), jolloin lapsille ja aikuisille järjestetään mahdollisuus kokea aitoa pelipäivän tunnelmaa Kauniaisten Palloiluhallissa tutuissa harrasteryhmissä. Pelipäivinä lapset ja aikuiset jaetaan joukkueisiin, jotka pelaavat rennolla meiningillä toisiaan vastaan musiikin soidessa ja kahvion antimia odotellessa. Lapset muodostavat joukkueet ja aikuiset saavat myös pelata, mutta ensisijaisesti heidät sijoitetaan valmentajiksi, huoltajiksi ja pelinohjaajiksi. Tarkemmat ohjeet pelipäivistä annetaan Perhesähly tapahtumissa. 

HUOM! Jokaisen kuukauden viimeisenä lauantaina järjestettävä pelipäivä on 2-3 vuotiailla normaaliin aikaan klo 9.30-10:30 ja 4-5 vuotiailla 10.30-12.00 ellei toisin tiedoteta!

Perhesählyn kausi alkaa lauantaina 3.8. ja kokeilemaan saa tulla 1-2 kertaa maksutta. Toimintaan voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa. 

Perhesählyn pääyhteistyökumppanina toimii Pohjoismaiden myydyin lasten ensimmäinen puhelin Xplora! Tutustu Xploraan tarkemmin osoitteessa https://www.xplora.fi/ ja käytä verkkokaupassa alennuskoodina GrIFKsalibandy.