Xplora perhesähly 2-5-vuotiaille

Perhesählyn pääyhteistyökumppanina toimii Pohjoismaiden myydyin lasten ensimmäinen puhelin Xplora! Tutustu Xploraan tarkemmin osoitteessa https://www.xplora.fi/ ja käytä verkkokaupassa alennuskoodina GrIFKsalibandy.

ILMOITTAUDU MUKAAN XPLORA PERHESÄHLYYN SYKSYLLE 2020 TÄÄLTÄ:

PERHESÄHLY 2-3 VUOTIAILLE: 

https://grifksalibandy.myclub.fi/flow/events/2046559

PERHESÄHLY 4-5 VUOTIAILLE:


Lasku muodostuu automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiin. 
  • osallistumismaksu syyskauden osalta 100€ tai
  • osallistumismaksu on ilmainen, kun ilmoittautumisen yhteydessä ostaa Xplora 4 lasten ensipuhelimen 6kk liittymän kera (yhteishinta 265€).  
Osallistumismaksut (kaikille osallistujille) sisältävät GrIFK salibandyn treenipaidan lapselle. 
GrIFK Salibandyn suosittu perhesähly jatkuu tilanteen sen salliessa elokuussa 2020! 

Perhesähly on syyskaudella 2020 jaoteltu tuttuun tapaan kahteen eri ryhmään 2-3-vuotiaisiin ja 4-5-vuotiaisiin. Lauantaisin Kauniaisten Palloiluhallissa harjoittelevat ryhmät harjoittelevat klo 9.30-10.30 (2-3-vuotiaat) ja 10.30-11:30 (4-5-vuotiaat). Olemme joustavia ikäluokkien kanssa ja voit kysyä juuri teidän perheelle sopivaa ryhmää osoitteesta valmennus@grifk.net. 

GrIFK salibandyn harrastetoimintoihin kuuluu uutuutena jokaisen kuukauden viimeisenä lauantaina järjestettävä "pelipäivä", jolloin lapsille ja aikuisille järjestetään mahdollisuus kokea aitoa pelipäivän tunnelmaa Kauniaisten Palloiluhallissa. Pelipäivinä lapset ja aikuiset jaetaan joukkueisiin, jotka pelaavat rennolla meiningillä toisiaan vastaan, pääsevät kikkailemaan tekniikkaradoilla ja laukomaan tutkaan. Tarkemmat ohjeet pelipäivistä annetaan Perhesähly tapahtumissa. 

Kokeilemaan saa tulla 1-2- kertaa maksutta.