Craft salibandykerho 2011-2013 syntyneille tytöille ja pojille!

Ilmoittaudu mukaan salibandykerhoon täältä: 
https://grifksalibandy.myclub.fi/flow/events/1436955 (lasku muodostuu automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä)

UUTUUS: Voit maksaa osallistumisesi nyt myös Mobilepaylla tämän linkin kautta

GrIFK Salibandyn salibandykerho 2011-2013 syntyneille tytöille ja pojille jatkuu jälleen elokuussa! Olemme joustavia ikärajojen kanssa eli myös nuoremmat innokkaat pelaajat voivat tulla mukaan kerhotoimintaan. 

Salibandykerho järjestetään syksyllä 2019 Kauniaisten Palloiluhallissa. Salibandykerhotoiminnan keskiössä on ensiaskeleiden ottaminen kohti liikuntaharrastusta, jossa opetellaan liikunnan ja salibandyn perustaitoja.  

GrIFK salibandyn harrastetoimintoihin kuuluu uutuutena syyskaudella 2019 kerran kuukaudessa järjestettävä "pelipäivä" (jokaisen kuukauden viimeinen lauantai), jolloin lapsille ja aikuisille järjestetään mahdollisuus kokea aitoa pelipäivän tunnelmaa Kauniaisten Palloiluhallissa. Pelipäivinä lapset ja aikuiset jaetaan joukkueisiin, jotka pelaavat rennolla meiningillä toisiaan vastaan musiikin soidessa ja kahvion antimia odotellessa. Tarkemmat ohjeet pelipäivistä annetaan Salibandykerhon tapahtumissa.

HUOM! Jokaisen kuukauden viimeisenä lauantaina järjestettävä pelipäivä on 10.30-12.00 ellei toisin tiedoteta!

Craft Salibandykerho alkaa lauantaina 3.8. Kokeilemaan saa tulla 1-2- kertaa maksutta ja ryhmään voi liittyä mukaan missä vaiheessa kautta tahansa.