GrIFK salibandylla uusi ystävä - GrIFK salibandy ja Exel Floorball monivuotiseen yhteistyöhön!

14.02.2020

GrIFK salibandylla uusi ystävä - GrIFK salibandy ja Exel Floorball monivuotiseen yhteistyöhön!

GrExel_15cm_keskikokoinen.jpg

GrIFK salibandy ja Exel Floorball ovat solmineet kevään 2023 loppuun asti kestävän yhteistyösopimuksen. Uudistuneella ja raikkaalla otteella takaisin markkinajohtajaksi tähtäävä, äärimmäisen perinteinen, mailamerkki on sopimuskauden aikana Granin merkittävä ja strateginen yhteistyökumppani.


"Granille oli erityisen tärkeää löytää kumppani, joka tukee seuraa, joukkueita ja kaikki seuran toiminnassa mukanaolevia pelaajia. Exel Floorball osoitti heti neuvottelujen käynnistyessä aidon halunsa olla mukana toiminnan tukemisessa, niin Granin isoimmissa tapahtumissa kuin myös joukkueiden ja pelaajien arkitoiminnan tukemisessa" kertoo GrIFK salibandyn toiminnanjohtaja Juuso Laamanen.

Sopimuksen myötä kaikki Granin joukkueet saavat kaudella 2020-2021 tuliterän Exelin maalivahtivarustesetin joukkueidensa maalivahtitarpeisiin. "Maalivahtien on erityisen hyvä olla Granissa, säännöllisen maalivahtivalmennuksen ja maalivahtivalmennuspäivien lisäksi pystymme tarjoamaan heille nyt myös varusteet" kuvailee GrIFK salibandyn valmennuspäällikkö Heidi Vanhanen.

Tämän jälkeisillä sopimuskausilla joukkueilla itsellään on mahdollisuus tilata tarvitsemiaan ja haluamiaan Exelin maila- ja pelitarvikkeita vuosittain. "Tämä on juuri sitä, mitä haimme maila- ja pelivarustemerkiltä - haluamme helpottaa joukkueiden ja pelaajien toimintaa osana Grania. Kaikilla seuran toiminnassa mukana olevilla pelaajilla on lisäksi jatkossa mahdollisuus hankkia Exelin maila- ja pelivarusteita alennus- ja kampanjahinnoin" jatkaa Laamanen.

”Grani on näyttäytynyt silmiimme aktiiviselta ja hyvässä nosteessa olevalta seuralta, erityisesti junioripuolella. Seurassa tehdään asioita moderneilla toimintamalleilla ja nuorekkaalla otteella. Grani on seuratoiminnallaan osoittanut edelläkävijyyttä, joka tukee myös omaa toimintaamme tavoitellessamme takaisin johtavan salibandytuotemerkin asemaa markkinoilta. Tavoitteenamme on tarjota seuran jäsenille mahdollisimman laadukasta palvelua ja olla vahvasti mukana joukkueiden arjessa. Tulemme osallistumaan Granin järjestämiin tapahtumiin ja turnauksiin, joissa seuran jäsenet pääsevät tutustumaan tuotteisiimme ammattitaitoisen henkilökuntamme avustuksella” lausuu Gabriel Airaksinen Exel Floorballilta.

GrExel_15cm_keskikokoinen.jpg


Joukkueita tiedotetaan erikseen kevään 2020 aikana Exelin maila- ja pelivarusteiden tilaamisesta. Ensimmäisen kerran Exelin maila- ja pelivarusteita on mahdollisuus hankkia itselleen sunnuntaina 8.3., kun Granin C-tytöt emännöivät C-tyttöjen SM-sarjan runkosarjan päätöskierrosta Kauniaisten Palloiluhallissa.

Lisätietoja: Juuso Laamanen - toiminnanjohtaja@grifk.net

http://www.exelfloorball.com/

12.03.2020GrIFK SALIBANDY RY TIEDOTE 16.3.2020 - Toiminta keskeytetään 13.4.2020 asti
14.02.2020GrIFK salibandylla uusi ystävä - GrIFK salibandy ja Exel Floorball monivuotiseen yhteistyöhön!
13.11.2019GrIFK Innebandy med och förverkliga en storundersökning i Grankulla.
13.11.2019GrIFK salibandy mukana toteuttamassa suurtutkimusta Kauniaisissa!
19.06.2019GrIFK salibandyn joukkueet kaudella 2019-2020
29.09.2018Kuninkaan paluu - Niclas Meyer palaa kotiin
26.09.2018A-poikien 1. divari käynnistyy tulevana viikonloppuna
23.09.2018Viimeinenkin A-C-junioreiden sarjapaikka selvillä
03.09.2018GrIFK/Northern Stars C-tyttöjen yhdistelmäjoukkue SM-sarjaan!
27.08.2018A-pojat valtakunnalliseen 1. divisioonaan

Siirry arkistoon »