Hiihtolomaleiri 2020

Hei!

Ja tervetuloa tutustumaan GrIFK salibandyn salibandypainotteiselle hiihtolomaleirille! Leiri järjestetään Kauniaisten Palloiluhallissa sisältäen mahdollisuuksien ja osallistujien toiveiden mukaan yhden vierailupäivän Kilossa trampoliinivoimisteluseura Bouncen ja Stars Areenan tiloissa!

Ilmoittautuminen leirille on auennut! Leirin hinta on 35€/päivä tai 150€ koko leiriviikko. Jos ilmoittaudut koko leiriviikolle, niin ilmottautuminen maanantain leiripäivälle riittää (kun valitsee koko leiriviikon laskun). Laskut muodostuvat automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiin. Leirin hinta sisältää koko leiriohjelman sisällöt, lounaan ja välipalan päivittäin sekä vakuutuksen. 

Leirin ohjaajina toimivat seuran valmennuspäällikkö Heidi Vanhanen ja seuran valmentaja sekä miesten edustusjoukkueen pelaaja Roi Hellström. Heidin vastuulla on nuorimpien ikäluokkien pelaajien (noin 2013-2009 syntyneet) valmentaminen ja Roin vanhimpien ikäluokkien pelaajien (noin 2008-2005 syntyneet) valmentaminen. 

Ilmoittaudu maanantain leiripäivälle tai koko leiriviikolle täältä: 

Ilmoittaudu tiistain leiripäivälle täältä: 

Ilmoittaudu keskiviikon leiripäivälle täältä: 

Ilmoittaudu torstain leiripäivälle täältä: 

Ilmoittaudu perjantain leiripäivälle täältä: 

Lisätietoja hiihtolomaleiristä: 

Heidi Vanhanen
Valmennus@grifk.net