Tapahtumagalleria

Palkintogaala 2015

Palkintogaalan 2015 palkinnot (kuva: Jarmo Ala-Heikkilä)

GrIFK Salibandy ry:n järjestyksessään kolmas Palkintogaala järjestettiin torstaina 11.6.2015 heti yhdistyksen vuosikokouksen jälkeen. Gaalassa palkittiin kauden aikana erityisen kunnostuneita pelaajia ja seuratoimijoita. Kiitos jälleen hienosta kaudesta kaikille joukkueiden ja seuran parissa kaudella 2014-2015 mukana olleille valmentajille, taustajoukoille sekä tietysti pelaajille!

Palkintogaalan 2015 palkitut (kuva: Jari Mattila)

Kauden 2014-2015 palkitut perusteluineen

Vuoden D-G-tyttöjuniori

Sade Puolakka (F-tytöt). Sade on pelaaja jolla on varmaankin koko seuran kovin tsemppiasenne. Kehitys on ollut huimaa tällä kaudella ja Sade onkin joulusta asti hakenut lisää vauhtia samanikäisten poikien harjoituksista ja otteluista. Sade on joukkuepelaaja isolla J:llä eikä luovuta koskaan. Sade vääntää tilanteet kentällä aina loppuun asti ja kentän ulkopuolella kohottaa joukkuehenkeä.

Vuoden D-G-poikajuniori

Joel Kaartinen (G-pojat). Joel Kaartinen on ollut mukana P07-salibandytoiminnassa alusta lähtien. Joel on ahkera ja tunnollinen harjoittelija, sekä pidetty joukkuekaveri ja kunnioitettu vastustaja. Hänellä on ollut kova halu kehittyä erityisesti puolustajana, vaikka hyökkääjänkään tontti ei ole hänelle vieras. Joel on erikoistunut miesvartiointiin, riippumatta vastustajan taidoista tai koosta. Hän oli mukana viemässä joukkuetta kohti mitalipelejä Puffet Cupissa ja OJG:ssä, joista jälkimmäisestä tuli P07-joukkueen historian ensimmäinen mitali, väriltään pronssinen.

Vuoden B-C-tyttöjuniori

Kiia Kauppinen (B-tytöt). Kiia on pelannut pitkään Granissa. Hän on aktiivinen treenaaja, kehittynyt paljon tällä kaudella ja omistaa loistavan pelisilmän. Kiia otti joukkueen nuorimpana kapteenin vastuun harteilleen loppukaudesta ja sen myötä nosti myös tasoaan pelaamisessa. Lisäksi Kiia on toiminut valmennustehtävissä Tessyn apuvalmentajana 05-pojissa ja F-tytöissä.

Vuoden A-C-poikajuniori

Eetu Manninen (C2-pojat). Monesti kuullaan puhuttavan pelaajasta joka asettaa riman harjoituksissa ja toimii esimerkkinä muille, mutta Eetu tosiaan on SE pelaaja. Mieletön halu kehittyä näkyy joka askeleesta ja pelaaja on kehittynyt vuoden aikana huimasti. Palkintona kovasta uurastuksesta valinnat 2000-ikäluokan Tähdistöotteluun, Talenttileirille ja Pikku Pohjolaan. Joukkueen näkökulmasta kauden kohokohtana kauden viimeinen peli ja taistelu SM-pronssista täysin uudella pelipaikalla puolustajana -  lopputuloksena loistelias suoritus ja seuralle ensimmäinen SM-mitali. Vaikka menestystä ei pisteissä mitatakaan, niin Eetu keräsi 51 otteluun 101 pistettä ja oli SM-sarjan pistepörssin kakkonen.

Vuoden naispelaaja

Mirva Vuorio (N1). Mirva on ollut joukkueen tuki ja turva viimeiset pari kautta ja antoi menneellä kaudella joukkueelleen jokaisessa ottelussa mahdollisuuden voittaa. Mirva veti läpi vaikean ensimmäisen ykkösdivisioonakauden erinomaisella asenteella harjoituksesta toiseen keskittäen energiansa olennaiseen, eli torjumiseen, niin harjoituksissa kuin peleissä. Esimerkillinen urheilija johon joukkueen on hyvä nojata nyt ja tulevaisuudessa.

Vuoden miespelaaja

Esa Pentikäinen (M1). Esa harjoitteli läpi kauden hyvällä ilmeellä samalla nuorempia ja vanhempia joukkuekavereita kannustaen. Hän osallistui lähestulkoon jokaiseen järjestettyyn tapahtumaan, oli sitten kyseessä harjoitukset, miesten kolmosdivisioona tai alueliiga. "Essi" kantoi kortensa kekoon takomalla kauden läpi maali/ottelu tahdilla. Täydellinen esimerkki siitä, että kova harjoittelu tuottaa tulosta.

Vuoden valmentaja

Krisu Pentti (P04). Krisu aloitti valmennustehtävät hämmästyttävän nuorena ja on ollut jo vuosikausia yksi seuran kantavista voimista valmentamissaan joukkueissa, ensin 97-pojissa ja nyt päävalmentajana 04-pojissa. Omat ja vastustajien vanhemmat ovat huomanneet hänen ja hänen valmennustiiminsä hyvän ja rauhallisen käytöksen peleissä. Krisu on ohjannut seuran uusia valmentajia valmennuspolulle hyvin tuloksin. Krisu on persoonana erittäin esimerkillinen, rauhallinen ja positiivinen, minkä ansiosta hän on pelaajien suuresti ihailema.

Vuoden toimija

Tapio Tuominen (C1-pojat). Tapio on ollut jo pidempään P99-joukkueen taustalla, kaudella 2014-15 joukkueenjohtajana. Hän on aina yhtä innokkaasti, pyyteettömästi ja työtunteja laskematta hoitamassa joukkueen asioita niin taustalla kuin peleissäkin, sekä salibandyn että jalkapallon parissa. Tapio on joukkueen tukipilari ja erinomainen esimerkki vapaaehtoistyöstä nuorten harrastusten mahdollistajana. Tapio jatkaa GrIFK-uraansa tällä kaudella B-poikien joukkueenjohtajana.

Vuoden seurateko

C2-poikien kotiottelutapahtumat. C2-pojat saavuttivat GrIFK-salibandyn kautta aikojen ensimmäisen SM-mitalin juniorisarjoissa ja seuran toisen mitalin valtakunnallisesta sarjasta. Joukkue aloitti kautensa SM-karsinnasta, joka pidettiin historian ensimmäistä kertaa Pallohallissa. Jo karsintaturnauksessa oli hyvä tunnelma ja katsomossa väkeä, mutta kevään pudotuspelien kotiottelutapahtumissa tupa oli täynnä ja tunnelma katossa. Joukkue hoiti tehtävänsä kaukalossa valmennuksen johdolla ja joukkueen taustavoimat käytännön järjestelyt erittäin mallikkaasti.

Granin Malja

Jancco Vaenerberg (N1, N2, B-tytöt). Jancco on tehnyt pitkälti yli 10 vuotta töitä seurassa ja tälläkin kaudella osallistunut aktiivisesti naisjoukkueiden N1 ja N2 sekä B-tyttöjen toimintaan joukkueenjohtajana, taloudenhoitajana, huoltajana ja toimitsijana.

Jancco on ollut  iso osa joukkueitaan niiden perustamisesta asti niin joukkueenjohtajana kuin joukkuehengen luojana. Pelaajat arvostavat Janccon tekemää duunia kausi kaudelta ja sitä, että Jancco on arvottanut aina tyttö- ja naissäbän korkealle. Hän on tehnyt yli vuosikymmenen näkymätöntä duunia ja tehnyt kaikkensa sen eteen, että joukkueet treenaavat kunnolla ja tavoitteellisesti, mutta treeneistä lähtiessä pitää olla hymy huulilla. Alkuvaiheen junnuvuosina Jancco on ollut tärkeässä roolissa parhaana mahdollisena esikuvana ja turvallisena aikuisena.

Palkintogaala 2014

GrIFK Salibandy ry:n vuotuinen palkintogaala järjestettiin keskiviikkona 11.6.2014 tuttuun tapaan heti yhdistyksen vuosikokouksen jälkeen.
Gaalassa palkittiin kauden aikana erityisen kunnostuneita pelaajia ja seura-aktiiveita. Hyvistä ehdotuksista valitseminen oli jälleen todella vaikeaa.
Kiitos hienosta kaudesta kaikille joukkueiden ja seuran parissa kaudella 2013-2014 mukana olleille valmentajille, tausta-joukoille sekä tietysti pelaajille!

Kauden 2013-2014 palkitut perusteluineen

1. Vuoden D-G-tyttöjuniori: Kia Weurlander (2004)
Kia on kauden aikana osoittanut taitonsa niin maalissa kuin kentälläkin. Tolppien välissä Kia on kuin muuri, ehdottomina vahvuuksinaan nopeus ja ketteryys. Kia on kehittynyt kauden aikana huimasti. Valmentajat ovat ihailleet Kian nousukäyrää, kun maalivahtivalmennukseen on pystytty satsaamaan hyvin rajallisesti. Kia on aito joukkuepelaaja, jollaisen jokainen joukkue tarvitsee.

2. Vuoden D-G-poikajuniori: Nemo Sipilä (2000)
Nemo käy omissa harjoituksissa aktiivisesti ja lisäksi on mukana GoalieBase-maalivahtivalmennusryhmässä, jotta saa harjoittelutunteja riittävästi. Halu olla paras ja suoritua tehtävästään kunnialla paistaa läpi kaikessa tekemisessä. Nemo valittiin maalivahtina ikäluokkatarkkailuun Pikku Pohjola -leirille, lisäksi hän on SSBL:n Talenttileirien vakiokävijä. Valittiin myös mukaan Ruotsissa järjestettävälle Selected Player International leirille, jonne kerääntyy salibandymaiden parhaimmistoa. Nemo pelasi kuluneella kaudella parhaimmillaan kolmen ikäluokan sarjassa: aluksi omassa ikäluokassaan D1-junioreissa ja C2 SM-sarjassa, minkä jälkeen hän on hyvien peliesitysten saattelemana käynyt myös B-poikien harjoituksissa ja peleissä.

3. Vuoden B-C-tyttöjuniori: Wilma Leimuvaara (1995)
Wilma on pitkän linjan GrIFK-pelaaja: pelivuosia on takana jo melkein 10! Hän ollut tällä kaudella B-tyttöjen aktiivisin treenaja ja pelillinen kehittyminen kauden aikana on ollut huimaa. Wilman tavoite on päästä ensi kaudeksi naisten edustukseen. Wilma on myös todistanut joukkuehenkisyyttään kannustamalla esimerkillisesti joukkuetovereitaan matseissa ja nuorempia C-tyttöjä yhteisharjoituksissa.

4. Vuoden A-C-poikajuniori: Teemu Oinonen (1999)
Teemu oli yksi harvoista P99-pelaajista, joka vuosi sitten uskoi Graniin ja seuran toimintatapoihin. Teemun usko ei horjunut missään vaiheessa, ei vaikka olisi ollut kesäharjoituksissa yksinään juoksemassa. Kova työ ja usko palkittiin, kun Teemu pääsi pelaamaan kuluneella kaudella SM-sarjaa Granin paidassa ja pisteenä i:n päälle tuli valituksi liiton Pikku Pohjola -leirille. Teemu on harjoitusaktiivisuudeltaan joukkueensa kärjessä, lisäksi hän on sosiaalinen ja aina iloinen. Pelillisesti hän hoitaa puolustusvelvoitteet erinomaisesti ollen melkein enemmän laukausten tiellä kuin maalivahdit ja hyökkäyspäässä osaa paitsi rakentaa tilanteita myös viimeistellä. Teemu sai vastuuta myös joukkueen kapteenina, itseoikeutetusti.

5. Vuoden naispelaaja: Heidi Raittinen
Heidi palasi välivuoden jälkeen entistä ehompana mukaan naisten edustusjoukkueen rinkiin. Taisteluilme kentällä ja halu ratkaista otteluita tekee Heidistä erityislaatuisen pelaajan. Heidi tekee aina kaikkensa auttaakseen joukkuetta ja esimerkillään tempaisee muut mukaansa, koska kukaan ei kehtaa olla esittämättä parastaan. Naisten ykkösdivisioonan karsinnoissa hän joutui kantamaan turhankin isoa taakkaa joukkueen maalinteossa, mutta tapa jolla hän sen teki ei jätä vaihtoehtoja: Heidi on ehdottomasti ansainnut tittelin vuoden naispelaajana.

6. Vuoden miespelaaja: Oskari Salo
Oskari voisi ikänsä puolesta tulla palkituksi vuoden A-C-juniorina, mutta asenteen, omatoimisuuden ja peliälyn puolesta hän menee ehdottomasti miehestä. Oskari on kehittynyt vuoden aikana huimasti sekä pelillisesti että henkisesti. Oskari osoitti johtajuutta B-pojissa, josta kutsu kävi miesten edustusjoukkueeseen. Siellä Oskari ei pakoillut vastuuta, vaan nousi jopa joukkueen kantavaksi voimaksi kauden aikana. Loppukaudesta Oskari oli jo miesten edustusjoukkueen pelillisesti vaarallisin pelaaja. Hän omaa häikäisevän pelinäkemyksen ja loihtii maalipaikkoja muille kuin tyhjästä. Oskari on sellainen pelaaja, joka tosiaan tekee pelikavereistaan parempia.

7. Vuoden valmentaja: Joona Martikainen
Joona toimii 02-poikien haastajajoukkueen valmentajana. Hän osaa luoda treeneihin innostuneen ja iloisen ilmapiirin eikä tingi harjoittelun tasosta. Joona osaa luoda joukkueeseen yhteishenkeä ja positiivista taistelumieltä vaikeimmissakin tilanteissa. Pelaajat saavat jatkuvaa joukkue- ja henkilökohtaista palautetta, mikä mahdollistaa jatkuvan kehittymisen. Otteluissa Joona korjaa ja motivoi positiivisen palautteen kautta. Joonan motivaatio valmentamiseen on vertaansa vailla. Hän ajaa varusmiespalveluksen leirin päätteeksi arki-iltana pitämään treenejä haastajajoukkueelle, jotta kaikille pojille saadaan parhaimmat mahdolliset harjoitukset.

8. Vuoden toimija: Kermit Haapalainen
Oikeastaan 17 vuoden toimija, sillä Kermit on ollut mukana GrIFK-salibandyssa sen perustamisesta lähtien. Kermit on tehnyt enemmän Granin salibandyn eteen kuin kukaan muu. Kermit hoiti valmennuspäällikön tehtäviä seurassa oman työnsä ohella ja sai kaupungilta vuoroja käyttöön sekä aikuisjoukkueille että uusille juniorijoukkueille ja rakensi näin muutamasta joukkueesta seuran. Hän löi yhteen kaveriporukoita ja perusti juniorijoukkueita, joista suuri osa pelaajista jatkoi aina edustusjoukkueisiin asti. Monet jatkavat pelaamista edelleen omalla tasollaan. Kermit on nostanut GrIFK:n salibandykartalle valmentamalla pelaajia aina liigaan ja miesten maajoukkueeseen asti. Työtunteja on turha laskea, koska niitä on Kermitille seurassa kertynyt 17 vuoden aikana niin käsittämätön määrä.

9. Vuoden seurateko: 02-poikien GFG-kutsuturnaus
Turnaus pidettiin huhtikuussa Pallohallissa kolmatta kertaa. Turnauksessa pelattiin yhden päivän aikana kilpa- ja haastajasarjat, joissa kummassakin oli 6 joukkuetta. Otteluita pelattiin yhteensä 22. Granista oli 3 joukkuetta ja muut seurat olivat TPS, Erä, SSV, Oilers ja Indians. Pelaamassa oli lähes 200 pelaajaa ja yli 30 toimihenkilöä, ja Pallohallissa oli arviolta 400 kävijää päivän aikana. Lähes jokaisen P02-joukkueen jäsenen vanhemmat osallistuivat tavalla tai toisella järjestelyihin, mm. skrabaamalla pihkaa lattiasta edellisenä iltana. Palaute vierasjoukkueilta oli erittäin positiivista niin tältä kuin edellisiltä vuosilta: GFG:tä on kehuttu parhaaksi yhden päivän turnaukseksi jossa joukkue ollut mukana ja paikkoja seuraavalle kerralle tiedusteltu vuotta etukäteen.

10. Granin Malja
Palkintogaalojen kruunuksi hallitus päätti perustaa kiertopalkinnon, jonka nimeksi annettiin Granin Malja. Kiertopalkinto jaetaan erittäin perustellusta syystä, joka voi vaihdella palkinnon antamiskerrasta toiseen. Kyseeseen voi tulla seuran pitkäaikainen palveleminen, seuran hyväksi toimiminen kauden aikana tai joku yksittäinen loistava saavutus tai palvelus. Granin Maljaa ei välttämättä jaeta joka vuosi.Viime vuonna palkinnon sai Marianne Pentti. Kiertopalkintoa ei laiteta vielä kiertämään, vaan Marianne saa pitää sen toisenkin vuoden. Hän on jatkanut uurastustaan seuran hyväksi tälläkin kaudella.

Kauden 2013-2014 palkitut vasemmalta Teemu Oinonen, Nemo Sipilä, Wilma Leimuvaara, Oskari Salo, Kia Weurlander, Tomas Beijar ja Katja Karhu (kuvasta puuttuvat Kermit Haapalainen, Heidi Raittinen ja Joona Martikainen)

Palkintogaala 2013

Torstaina 13.6.2013 välittömästi vuosikokouksen jälkeen pidettiin GrIFK Salibandy ry:n ensimmäinen vuotuinen palkintogaala Villa Vallmogårdissa.
Ensisijaisena ajatuksena on palkintojen muodossa antaa tunnustusta kauden aikana kunnostautuneille pelaajille ja muille seura-aktiiveille.
Hallitus toteutti palkintogaalan tällä kertaa varsin pikaisella aikataululla. Tästä huolimatta saimme joukkueilta kiitettävän määrän ehdotuksia palkittaviksi ja päätökset olivat vaikeita: GrIFK Salibandyn toiminnan laatu on selkeässä nousussa!
Monta palkinnon arvoista granilaista jäi ilman palkintoa, mutta alkavalla kaudella on uusi tilaisuus kunnostautua ja tulla palkituksi kauden päätteeksi. Tiukasta toteutusaikataulusta huolimatta onnistuimme saamaan kaikki palkittavat Villa Vallmogårdiin.
Valitettavasti suunnitelmissa ollut yhteiskuva jäi ottamatta, joten tässä suhteessa jäi parannettavaa ensi kertaan.

Palkittavat ja perustelut heidän palkitsemiseen ovat alla. Pokaalien jaon jälkeen gaala jatkui iltapalan ja vapaan seurustelun merkeissä. Nuorisovalmennuspäällikkö Henkka piti lyhyen puheenvuoron päättyneen kauden toiminnasta ja alkavan kauden suunnitelmista. Lopputoteamus oli, että seuraan palkattu henkilö ei suinkaan vähennä vapaaehtoistoimijoiden tehtäviä, vaan niitä tulee itse asiassa lisää. Onneksi aktiivisia toimijoita on löytynyt ja voidaan todeta: yhteistyö on voimaa!

Kauden 2012-2013 palkitut perusteluineen

1. Vuoden D-G-tyttöjuniori: Anna Laitinen
Anna on Tytöt-00/01-joukkueen tsemppari ja periksi antamaton pelaaja. Hänellä on loistava asenne sekä treeneissä että peleissä. Hän on myös yhtenä joukkueen ahkerimmista harjoittelijoista kehittynyt kauden aikana huimasti.

2. Vuoden D-G-poikajuniori: Kasper Mattila
Kasper on ollut kaudella 2012-13 Pojat-04-joukkueen paras esimerkki pelaajasta, joka on omalla tekemisellään treeneissä ja pelissä noussut niin valmentajien kuin joukkuekavereidensakin ihailemaksi pelaajaksi. Kasper on valmennettavana pelaaja, joka kuuntelee ja myös toteuttaa oppimaansa treeneissä ja peleissä. Hän on pelaaja, johon jokainen joukkueen pelaaja voi luottaa tiukoissa pelitilanteissa. Kasperin kehitys pelaajana on ollut vertaansa vailla.

3. Vuoden B-C-tyttöjuniori: Saara Puurunen
Saara on ollut B-tyttöjen joukkueen kantavia voimia jo vuosikausia: loistava pelisilmä, jämäkkä laukaus, ahkera treenaaminen, aina tsemppiasenne. Hän pääsi tällä kaudella kokeilemaan kykyjään naisten edustukseen, jossa esiintyi edukseen.

4. Vuoden A-C-poikajuniori: Aaro Oedewald

Hienosti mennyt kausi B-poikien edustuksessa, arvokasta ja nöyrää tekemistä, harjoitusaktiivisuuden ollessa joukkueen korkein! Myös todella hieno nousu kovalla työllä miesten edustusjoukkueeseen ja aina pelaavaan kokoonpanoon saakka. Aaron asenteesta ja tahdosta olisi monella opittavaa!

5. Vuoden naispelaaja: Tytti Nironen
Tytti on ollut mukana melkein alusta asti, kun GrIFK:n naisjoukkue perustettiin. Tytillä on intoa lajiin ja hän jatkaa vaikka suurin osa vanhoista pelikavereista ei ole enää mukana. Aina yhtä innokas treeneissä ja peleissä, tsemppaa aina esimerkillisesti loppuun asti. Tytti tuo positiivista ilmapiiriä koko joukkueeseen ja on avoin yhteistyölle muitten joukkueiden kanssa. Lisäksi hän voitti viime kauden pistepörssin naisten 2.div 1-lohkossa.

6. Vuoden miespelaaja: Roger Lönnqvist
Monivuotinen miesten edustuksen pelaaja. Kuluneella kaudella on osallistumisellaan näyttänyt muille esimerkkiä jättäen väliin ainoastaan 10 tapahtumaa vuoden aikana. Joukkueen sisäisessä pistepörssissä jätti ainakin 20 pistettä hajurakoa seuraavaksi tehokkaimpaan pelaajaan. Osoitti että osallistumisprosentti ja onnistumisprosentti kulkevat käsi kädessä.

7. Vuoden valmentaja: Antti Kalske
Antti ansioitui valmentamalla P02-joukkueensa aluemestaruuteen asti. Antti valmentaa poikia kunnianhimoisesti, mutta silti erittäin terveellä tavalla onnistumisten kautta innostaen huippusuorituksiin. Plussaa myös siitä, että hän puuttuu myös kovalla otteella poikien käytökseen, esim. kielenkäyttöön, eli edellyttää joukkueelta hyvää käytöstä kentän ulkopuolellakin, eikä ainoastaan keskity pelisuorituksiin. Erinomainen valmentaja siis juniorijoukkueelle.

8. Vuoden toimija: Tessy Tillander
Tessy, joka pelaa naisten edustuksessa, on osoittanut vahvaa osaamista pienten lasten valmennuksessa ja vienyt GrIFK-kerhotoiminnan uudelle tasolle. Uusien pelaajien kasvattamisen lisäksi Tessy on ohjannut apuohjaajiaan, joista toivotaan vähitellen uutta voimaa valmennushommiin. Lisäksi hän on ottanut isoa roolia uusien joukkueiden perustamisessa ja joukkueenjohtajien avustamisessa.

9. Vuoden seurateko: P00-joukkueen toimintamalli
00-poikien toimintamallissa jokaisella pelaajalla on mahdollisuus harjoitella, pelata ja kehittyä omilla ehdoillaan ja omalla tasollaan. Joukkue on ottanut vastaan kaikki halukkaat pelaajat, ja vaikka pelaajia on yli 40, kaikille riittää mielekästä tekemistä treeneissä ja peleissä. Tämänlainen toimintamalli ei sulje pois kilpailullista menestystä, mistä osoituksena on P00-kilpapeliryhmän hopea Etelä-Suomen aluelopputurnauksessa ja TFT-turnauksen voitto. P00 toimii oikeastaan pilottina GrIFK-salibandyn uudelle pelaajapolkumallille.

10. Granin Malja: Marianne Pentti
Palkintogaalojen kruunuksi hallitus päätti perustaa kiertopalkinnon, jonka nimeksi annettiin Granin Malja. Kiertopalkinto jaetaan erittäin perustellusta syystä, joka voi vaihdella palkinnon antamiskerrasta toiseen. Kyseeseen voi tulla seuran pitkäaikainen palveleminen, seuran hyväksi toimiminen kauden aikana tai joku yksittäinen loistava saavutus tai palvelus. Granin Maljaa ei välttämättä jaeta joka vuosi. Kiertopalkintopokaalin lisäksi palkintoon kuuluu kunniakirja. Marianne Penttiä ehdotettiin palkittavaksi monen joukkueen ja toimijan taholta. Hän on ahertanut vuosikausia GrIFK-salibandyn hyväksi joukkueenjohtajana, taloudenhoitajana, varapuheenjohtajana, tuutorina, keskushallituksessa jne. Hallitus katsoi, että Mariannen edelleen jatkuva toiminta hallituksen jäsenenä ei voi estää palkinnon jakamista hänelle, vaan hän on tämän tunnustuksen ansainnut. Toivomme tietenkin Mariannen aktiivisuuden edelleen jatkuvan!

Marianne Pentti